Παιδί σκοτώθηκε σε κατάρρευση σπιτιού κατά τη διάρκεια καταιγίδας το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή Πατάγια, η πόλη και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκεντρώνουν χρήματα για να βοηθήσουν

Chonburi Nong Plalai –

Αποζημίωση δόθηκε σε μια οικογένεια που έχασε το παιδί της και το σπίτι της κατέρρευσε μετά από σφοδρή καταιγίδα που έπληξε το Τσονμπούρι το βράδυ της Τετάρτης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Αξιωματούχοι του δήμου Nong Plalai με επικεφαλής τον δήμαρχο Pinyo Homglan, επισκέφθηκαν ένα σπίτι στο Nong Plalai χθες το απόγευμα, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019.

Το βράδυ της Τετάρτης, το σπίτι είχε υποστεί ζημιές από την καταιγίδα κατά την οποία κατέρρευσε το σπίτι, σκοτώνοντας ένα τρίχρονο αγόρι από την Ταϊλάνδη.

Ο δήμαρχος Pinyo είπε στο The Pattaya News: «Έχουμε δώσει κάποια χρήματα και απαραίτητα αντικείμενα για την οικογένεια. Το σπίτι τους θα φτιάξει. Η οικογένεια θα μεταφερθεί σε προσωρινό σπίτι».

Τα Ταϊλανδικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκέντρωσαν επίσης 30,000 μπατ για την οικογένεια για να βοηθήσουν στο τραγικό περιστατικό.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/