Θέλετε να κερδίσετε επιπλέον χρήματα στην Ταϊλάνδη αναφέροντας μικροαδικήματα που βλέπετε; Ορίστε!

Η Διεύθυνση Καταστολής του Εγκλήματος της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε μια νέα εκστρατεία για να βοηθήσει στην εξάλειψη ορισμένων αδικημάτων, με γνώμονα την αναφορά σε αυτές εάν δείτε ότι η τηλεφωνική γραμμή έχει πραγματοποιηθεί.

Το γράφημα δείχνει την παράβαση. Όποιος αναφέρει την παράβαση και αν οδηγήσει σε σύλληψη παίρνει το μισό πρόστιμο.

Δεν είναι επίσημα ασαφές εάν οι ξένοι μπορούν να λάβουν το πρόστιμο, αλλά φαίνεται ότι είναι Ταϊλανδοί μόνο αυτή τη στιγμή.

Ακολουθούν οι τρόποι για να συμπληρώσετε το εισόδημά σας και να λάβετε το μισό πρόστιμο με αναφορά:

1. Ιδιοκτήτες σκύλων που αφήνουν τα κατοικίδια τους να κάνουν κακάο στο δρόμο και δεν το μαζεύουν πρόστιμο 500 μπατ

2. Καλλιτέχνες γκράφιτι 5,000 μπατ πρόστιμο

3. Φορτηγά που ρίχνουν άμμο, χαλίκι και πέτρες σε ακατάλληλη περιοχή 3000 μπατ πρόστιμο

4. Σουπισμένα οχήματα και αλλαγή μπαταριών στο δρόμο 5,000 μπατ πρόστιμο

5. Μπλοκάρισμα οδών εισόδου 5,000 μπατ πρόστιμο

6. Οχήματα στο πεζοδρόμιο πρόστιμο 5,000 μπατ

7. Απόρριψη παλαιών αυτοκινήτων στο δρόμο πρόστιμο 5,000 μπατ

8. Μπλοκάρισμα δρόμων (όπως η κράτηση χώρων έξω από τα σπίτια) πρόστιμο 10,000 μπατ

Τα εγκλήματα μπορούν να αναφερθούν στις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου. Μια φιλική υπενθύμιση… Η Pattaya News είναι ένας οργανισμός μέσων ενημέρωσης και όχι η τοπική κυβέρνηση. Μπορούμε, ωστόσο, να επισημάνουμε ένα πρόβλημα για εσάς εάν το μοιραστείτε μαζί μας.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/