Δύο τρανς άτομα συνελήφθησαν για κλοπές από Ινδό τουρίστα στην Πατάγια

Δύο τρανς άτομα συνελήφθησαν για κλοπές από Ινδό τουρίστα στην Πατάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Αστυνομία της Πατάγια

Πατάγια -
Δύο τρανς άτομα συνελήφθησαν επειδή φέρονται να έκλεψαν ένα χρυσό κολιέ από έναν Ινδό τουρίστα στην Pattaya Walking Street.

Η αστυνομία της Πατάγια αναφέρει σήμερα ότι συνέλαβε έναν 34χρονο τρανσέξουαλ ονόματι «Benz» σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Soi Sukhumwit 75.

Η Benz παραδέχτηκε ότι έκλεψε ένα χρυσό κολιέ από το λαιμό του Ινδού τουρίστα.

Μετά από αυτό, ο Benz και ένας άλλος τρανς με το όνομα «Pla» ηλικίας 26 ετών πήγαν σε ένα χρυσοπωλείο και πούλησαν το χρυσό κολιέ.

Ο Benz κατηγορήθηκε για νυχτερινή κλοπή ενώ ο Pla κατηγορήθηκε για παραλαβή κλοπιμαίου.

Αυτή είναι μια από τις πολλές κλοπές που αφορούν διεμφυλικά άτομα στην περιοχή Pattaya πρόσφατα

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/