Ο οδηγός μοτοσικλέτας σε κατάσταση μέθης τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα στο μονοπάτι της Πατάγια

Ο οδηγός μοτοσικλέτας σε κατάσταση μέθης τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα στο μονοπάτι της Πατάγια

Πατάγια -


Ένας οδηγός μοτοσικλέτας σε κατάσταση μέθης τραυματίστηκε σοβαρά όταν οδήγησε μοτοσικλέτα σε μονοπάτι νωρίς το πρωί στην παραλία Πατάγια.

Η αστυνομία της πόλης της Πατάγια ειδοποιήθηκε για ένα ατύχημα στην παραλία της Πατάγια στις 3 το πρωί.

Η αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία Sawang Boriboon Thammasathan έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν μια κατεστραμμένη μοτοσικλέτα στο μονοπάτι.

Κοντά βρήκαν τον μεθυσμένο οδηγό μοτοσικλέτας 24 ετών Pattanapong Rakjan. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο σημείο καθώς αρνήθηκε να πάει σε νοσοκομείο.

Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι ο οδηγός οδηγούσε το μηχανάκι στο μονοπάτι με μεγάλη ταχύτητα όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.

Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα επειδή οδηγούσε μεθυσμένος και σε μονοπάτι που αντίκειται στη νομοθεσία της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/