Η Αυτού Μεγαλειότητα Ο Βασιλιάς προσφέρει ανακούφιση στα θύματα των πλημμυρών στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη

Kohn Kaen-

Ο μυστικός σύμβουλος Ampon Kittiampon και το Ίδρυμα Rajaprajanugroh έχουν παραδώσει σχεδόν 3,500 κιτ ανακούφισης σε κατοίκους του πληγέντος από τις πλημμύρες Khon Kaen στα βορειοανατολικά της Ταϊλάνδης.

Τα κιτ ήταν δωρεές από την Αυτού Μεγαλειότητα του Βασιλιά.

Σε ξεχωριστές τελετές, 1,997 κιτ παρουσιάστηκαν στα θύματα των πλημμυρών σε μια αίθουσα στην περιοχή Ban Phai και 1,497 στο Wat Sai Thong στην περιοχή Muang. Η Αυτού Μεγαλειότητα είχε επίσης χρησιμοποιήσει κινητές κουζίνες για να ταΐσει τους ανθρώπους που παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις.

Ο μυστικός σύμβουλος παρέδωσε κιτ ανακούφισης σε τρεις κατοίκους του Μπαν Φάι αυτοπροσώπως μαζί με τρεις κατοίκους της πόλης που επλήγησαν κατά την επιθεώρηση των πλημμυρικών ζωνών.

Το Khon Kaen επλήγη από ισχυρές βροχοπτώσεις που προκλήθηκαν από την καταιγίδα Podul την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο. Τρεις άνθρωποι πέθαναν. Περισσότερες βροχές αναμένονται στην περιοχή αυτό το Σαββατοκύριακο.

Από τις 31 Αυγούστου, 41,283 νοικοκυριά με 202,838 κατοίκους αναφέρθηκαν ότι επλήγησαν στην επαρχία από πλημμύρες σε επτά περιοχές – Noen Sila, Chonnabot, Waeng Noi, Nong Song Hong και Ban Hat καθώς και Ban Phai και Muang.

Φωτογραφία: The Nation

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉThaiger/Έθνος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/