Έφοδος σε 19 Κινέζους υπηκόους που συνελήφθησαν σε κρησφύγετο διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών στην Πατάγια

19 Κινέζοι συνελήφθησαν σε κρησφύγετο διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, έκαναν έφοδο στην Πατάγια

Nongprue -
Η αστυνομία έκανε έφοδο σε ένα διαδικτυακό άντρο τυχερών παιχνιδιών στην Πατάγια, όπου 19 Κινέζοι συνελήφθησαν χθες το βράδυ στο Nongprue.

Επικεφαλής της επιδρομής ήταν ο διοικητής της επαρχιακής αστυνομίας Τσονμπούρι, Ταγματάρχης Nantachart Suppamongkon και ο αρχηγός της αστυνομίας Nongprue, συνταγματάρχης Chitdaecha Songhong, μαζί με τουριστική αστυνομία και αξιωματικούς μετανάστευσης.

Αξιωματικοί πραγματοποίησαν έφοδο σε τρία δωμάτια σε μια συγκυριαρχία στο Soi Phra Prapanimit 6 στις 11:30 χθες.

Συνέλαβαν 19 Κινέζους υπηκόους και κατέσχεσαν περισσότερους από 10 φορητούς υπολογιστές και περισσότερα από 300 κινητά τηλέφωνα.

Ο Ταγματάρχης Nantachart είπε, «Έχουν προσληφθεί από Κινέζους καπιταλιστές για να κάνουν τον διαδικτυακό τζόγο. Μπήκαν στην Ταϊλάνδη με τουριστικές βίζες».

«Κάθε μέρα κυκλοφορούν χρήματα 8 εκατομμυρίων μπατ από την Ταϊλάνδη στην Κίνα. Έλαβαν 40,000 μπατ ο καθένας για τον μισθό τους το μήνα».

Σε αυτό το στάδιο έχουν κατηγορηθεί για παράνομη εργασία στην Ταϊλάνδη. Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/