Σιγκαπούρης φέρεται να επιτέθηκε με δρεπάνι σε σύζυγο της Ταϊλάνδης στον δρόμο στο Τσιάνγκ Μάι, αφέθηκε ελεύθερος από την αστυνομία

Τσιάνγκ Μάι-

Η Sanook ανέφερε ότι ένας 38χρονος Σιγκαπούρης επιτέθηκε με ένα δρεπάνι στην 29χρονη Ταϊλανδή σύζυγό του στο δρόμο στο Τσιάνγκ Μάι αυτή την εβδομάδα. 

Στη συνέχεια κάλεσε τις υπηρεσίες διάσωσης που μετέφεραν τη σύζυγό του στο νοσοκομείο και μετά περίμενε να παραδοθεί στην αστυνομία.

Εξήγησε ότι η σύζυγός του ήταν μια ελκυστική γυναίκα και είχαν τσακωθεί γιατί έβλεπε άλλον άντρα.

Είχαν δύο παιδιά 4 και 5 ετών και ζούσαν μαζί στην περιοχή Σαν Σάι εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο άνδρας ήταν άρρωστος και έτσι η σύζυγός του έκανε καθημερινό σχολικό τρέξιμο για τα παιδιά, αλλά αφού δεν γύρισε σπίτι για ώρες, έλεγξε το πού βρισκόταν χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή GPS που εντοπίστηκε στο όχημα και μετά έφυγε για να τη βρει.

Την βρήκε σε μια περιοχή του Hip Condominium στο επιχειρηματικό πάρκο του Τσιάνγκ Μάι, φέρεται να βλέπει έναν άλλον άνδρα.

Έξαλλος, πήρε ένα γρασίδι που κόβει το δρεπάνι από το πίσω μέρος της νταλίκας του και επιτέθηκε στη γυναίκα του στην πλάτη και στα πόδια στη μέση του δρόμου μπροστά σε μάρτυρες προκαλώντας τραυματισμούς και απώλεια αίματος.

Η αστυνομία του Mae Ping τον άφησε να φύγει καθώς είχε παραιτηθεί και φαινόταν απολογούμενος για το θέμα. Είπαν ότι επρόκειτο για οικιακή διαμάχη και ότι θα πάρουν τον σύζυγο και τη σύζυγο μαζί για να συζητήσουν το θέμα όταν αυτή θα αναρρώσει. Παραμένει σε τοπικό νοσοκομείο.

Πηγή: Sanook, Thai Visa

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/