Η αστυνομία της Πατάγια ενθαρρύνει τους πεζούς να χρησιμοποιούν διαβάσεις πεζών, ξεκινήστε την επιβολή των οδηγών που δεν σταματούν

Η αστυνομία της Πατάγια ενθαρρύνει τους πεζούς να χρησιμοποιούν διαβάσεις πεζών

Πατάγια -
Η αστυνομία της Πατάγια έχει ενθαρρύνει τους πεζούς να χρησιμοποιούν τις διαβάσεις πεζών σήμερα το πρωί. Επιπλέον, προειδοποίησαν τους οδηγούς ότι αν σας πιάσουν να μην σταματήσετε, επιβάλλεται πρόστιμο 1000 μπατ. Η αστυνομία δήλωσε στο The Pattaya News ότι αυτό θα επιβληθεί αυστηρά.

Η εκστρατεία ηγήθηκε από τον Maj Arut Sapanon μαζί με τους αξιωματικούς επιβολής του νόμου της πόλης Pattaya μπροστά από το Mueang Pattaya 8 School (Pattaya Nukun).

Ο Maj Arut είπε στο The Pattaya News, «Αυτή η εκστρατεία έχει σκοπό να ενθαρρύνει τους πεζούς να χρησιμοποιούν διαβάσεις πεζών για την πρόληψη ατυχημάτων».

«Εάν οι χρήστες του δρόμου, τόσο οι οδηγοί όσο και οι πεζοί τηρούν τους κανόνες κυκλοφορίας, τα ατυχήματα μπορούν να μειωθούν».

Η ανταπόκριση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως και με τα περισσότερα άρθρα επιβολής που σχετίζονται με τη διάβαση πεζών, ήταν αρνητική. Οι περισσότεροι χρήστες θεώρησαν ότι δεν θα λειτουργούσε ακόμα παρά τις πρόσφατα βαμμένες διαβάσεις πεζών, τις πινακίδες στα Ταϊλανδέζικα και τα Αγγλικά σε όλη την πόλη και την έντονη παρουσία των αρχών επιβολής του νόμου στις διαβάσεις πεζών της πόλης.

Πολλοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πιστεύουν ότι η ιδέα και η προσπάθεια να κάνουν κάτι είναι αξιέπαινη, ωστόσο, η βασική αιτία είναι η θεμελιώδης έλλειψη εκπαίδευσης οδηγών, η οποία πρέπει να ενσταλάσσεται σε ένα βασικό επίπεδο εκπαίδευσης οδηγών.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/