Άνδρας τραυματίστηκε όταν φέρεται να χτυπήθηκε από φρουρούς ασφαλείας στη συναυλία της Πατάγια

Άνδρας τραυματίστηκε όταν φέρεται να χτυπήθηκε από φρουρούς ασφαλείας στη συναυλία της Πατάγια

Πατάγια -
Ένας επιχειρηματίας από το Χατγιάι κατήγγειλε την αστυνομία της Πατάγια αφού φέρεται να χτυπήθηκε από φρουρούς ασφαλείας σε συναυλία στην Πατάγια νωρίς σήμερα το πρωί.

Ο 37χρονος κ. Tongdee Prompanyanoe αναφέρθηκε στην αστυνομία της πόλης Pattaya στις 3 το πρωί.

Είπε στην αστυνομία και στο The Pattaya News, που είχε έναν ρεπόρτερ στο σταθμό, ότι δέχθηκε επίθεση από φρουρούς ασφαλείας σε μια συναυλία Mor lam (μια παραδοσιακή μορφή τραγουδιού του Λάος στο Λάος και το Isan) στην Πατάγια, κοντά στην περιοχή Jomtien.

Είπε στους αστυνομικούς ότι αυτός και οι άλλοι δύο φίλοι του χτυπήθηκαν με ξύλα από τρεις φύλακες στη συναυλία. Υποστήριξε στην αστυνομία ότι δεν έκαναν τίποτα κακό και δεν προκάλεσαν το περιστατικό.

Επικοινώνησε με τον διευθυντή και τον ιδιοκτήτη του χώρου που προώθησε τη συναυλία, αλλά είπε ότι δεν βοήθησαν και αρνήθηκαν να τον ακούσουν.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για περαιτέρω νομικές ενέργειες. Θα ερευνήσουν τον χώρο και θα εξετάσουν τις κασέτες CCTV.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/