Ινδός τουρίστας σε σοβαρή κατάσταση αφού ανασύρθηκε χθες από το νερό στην παραλία Πατάγια

Ινδός τουρίστας σε σοβαρή κατάσταση αφού ανασύρθηκε χθες από το νερό στην παραλία Πατάγια

Πατάγια -


Ένας Ινδός είναι σε σοβαρή κατάσταση, αφού ανασύρθηκε από το νερό στην παραλία Πατάγια χθες το βράδυ.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya και το The Pattaya News ενημερώθηκαν ότι ένας αλλοδαπός άνδρας ήταν αναίσθητος στην παραλία στις 6:30 μ.μ.

Η αστυνομία και οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον αναίσθητο άνδρα, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο 29χρονος Ντινές Κουμάρ, Ινδός υπήκοος. Εργάζεται ως Ιατρός Μηχανικός σύμφωνα με φίλους του.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο.

Μάρτυρες είπαν ότι ο κ. Kumar είχε ανασυρθεί από το νερό από τους φίλους του. Ήταν αναίσθητος και προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν παρέχοντας ΚΑΡΠΑ πριν καλέσουν βοήθεια.

Οι συνθήκες του σερφ όλο το Σαββατοκύριακο ήταν πολύ δύσκολες λόγω των ισχυρών ανέμων από μια πρόσφατη τροπική καταιγίδα. Η πλειοψηφία των τουριστών απομακρύνθηκε από το νερό λόγω των ισχυρών ανέμων και των ισχυρών κυμάτων.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/