Η Ταϊλάνδη κατασχέθηκε 10 εκατομμύρια μπατ εξοπλισμού ατμίσματος που πωλήθηκε στο Διαδίκτυο, υπενθυμίζει στους καταναλωτές να καλούν την τηλεφωνική γραμμή για παράνομες πωλήσεις

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (NNT) – Ειδική ομάδα εργασίας του Γραφείου του Συμβουλίου Προστασίας Καταναλωτών (OCPB) ανακοίνωσε τη δίωξη ενός παράνομου διαδικτυακού πωλητή ηλεκτρονικών τσιγάρων και την κατάσχεση περιουσίας αξίας εκατομμυρίων μπατ που σχετίζεται με την υπόθεση.

 

Ένας υπουργός που συνδέεται με το Γραφείο του Πρωθυπουργού, Tewan Liptapallop, εμφανίστηκε με μια ειδική ομάδα εργασίας από το OCPB για να ανακοινώσει την κατάσχεση ηλεκτρονικών τσιγάρων και υγρών ηλεκτρονικών τσιγάρων αξίας 10 εκατομμυρίων μπατ, μετά από έρευνα σχετικά με τις διαδικτυακές πωλήσεις αυτών των ειδών, στο ζωντανές διαδικτυακές εκπομπές.

 

Το OCPB και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους εμπλεκόμενους υπόπτους και κατέσχεσαν περίπου 1,000 ηλεκτρονικά τσιγάρα διαφόρων σχημάτων και μεγεθών, μερικά από τα οποία είναι μικρότερα από ένα σπιρτόκουτο, προκαλώντας ανησυχίες ότι οι νεαροί χρήστες μπορεί να μην γνωρίζουν καν ότι ορισμένα από τα είδη είναι ηλεκτρονικά τσιγάρα. , τα οποία είναι παράνομα στην Ταϊλάνδη. Συνιστάται στους γονείς να φροντίζουν καλά τα παιδιά τους, αποτρέποντάς τα να έχουν στην κατοχή τους οποιαδήποτε επιβλαβή ή παράνομα αντικείμενα.

 

Ο υπουργός PMO είπε ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα εξακολουθούν να διακινούνται λαθραία στην Ταϊλάνδη κοντά σε συνοριακές περιοχές, ειδικά στα σύνορα Ταϊλάνδης-Μαλαισίας. Οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν πλέον διαταχθεί να βρίσκονται σε εγρήγορση για την πρόληψη του λαθρεμπορίου.

 

Σύμφωνα με την Οδηγία 9/2558 του OCPB, η πώληση ή η παροχή ναργιλέ, ηλεκτρονικού ναργιλέ, ηλεκτρονικών τσιγάρων και υγρών ηλεκτρονικών τσιγάρων τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία χρόνια, πρόστιμα που φτάνουν τα 600,000 μπατ ή και τα δύο.

 

Η ύποπτη πώληση ηλεκτρονικών τσιγάρων μπορεί να αναφερθεί στην τηλεφωνική γραμμή 1166 του OCPB.

Πηγή: Εθνικό Γραφείο Ειδήσεων της Ταϊλάνδης

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΕθνικό Γραφείο Ειδήσεων της Ταϊλάνδης
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/