Πωλητής κοτόπουλου μαχαιρώθηκε στο κεφάλι από αναστατωμένο υπάλληλο στο Sattahip

SATTAHIP:–Πολ. Ο Λοχαγός Sinsamuth Boon Tatsana, Υποεπιθεωρητής της Αστυνομίας του Αστυνομικού Τμήματος Sattahip έσπευσε στην υπαίθρια αγορά 700-rai στο Sattahip στις 25 Αυγούστου, αφού έλαβε αναφορά ότι ένας άνδρας είχε μαχαιρωθεί. Στον τόπο του εγκλήματος, βρήκαν διασώστες να φροντίζουν έναν ματωμένο Yannawuth Prasomwangsub, 28 ετών, έναν πωλητή τηγανητού κοτόπουλου με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

 

Κατά την ανάκριση, ο άτυχος πωλητής είπε στην αστυνομία ότι αυτός και η σύζυγός του είναι πωλητές τηγανητού κοτόπουλου από την περιοχή Klang στο Rayong και οδηγούν στο Sattahip για να πουλήσουν το κοτόπουλο τους στην υπαίθρια αγορά. Μαζί τους σε αυτό το ταξίδι ήταν ένας 16χρονος υπάλληλος Nat που είχε έρθει να δουλέψει μαζί τους μόλις πριν από μια εβδομάδα.

 

Ενώ έφτιαχναν το μαγαζί, ο Yannawuth ρώτησε τον ενοχλητικό υπάλληλο για το πού βρίσκονται τα μαγειρικά τους σκεύη. Ο Nat προσβλήθηκε που του ζήτησαν, νιώθοντας προσβολή που τον θεωρούσαν κλέφτη. Στη συνέχεια, μαχαίρισε τον Yannawuth στο κεφάλι με ένα μαχαίρι που χρησιμοποιούσε για το μαγείρεμα.

Η έκθεση δεν ανέφερε την τύχη του Νατ.

Εγγραφή
ΠΗΓΉΤαχυδρομείο Pattaya
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/