Το Pattaya Cricket Club (PCC) διαγωνίζεται στο διεθνές τουρνουά κρίκετ παραλίας Koh Chang

Πίσω σειρά: Bernie Lamprecht. Μέση σειρά: (LR) Dave Samways, Wez Masterton, Simon Philbrook (C), John Harvey. Πρώτη σειρά: (LR) Clive Rogerson, Gavin Perfect και Ian Liddell (Reds).

Το Pattaya Cricket Club (PCC) διαγωνίζεται στο διεθνές τουρνουά κρίκετ παραλίας Koh Chang.

9 μέλη του PCC περιόδευσαν στο Koh Chang για να αγωνιστούν στο 5ο Διεθνές Τουρνουά Κρίκετ Μπιτς από τις 23 έως τις 26 Αυγούστου 2019. Ο Simon Philbrook (Captain) και ο Dave Samways ήταν έμπειροι παίκτες κρίκετ στην παραλία, ενώ οι Clive Rogerson, Bernard Lamprecht, I Trevor Mooldellman, (Reds), Gavin Perfect, Wesley Masterton και John Harvey ήταν παρθένες του κρίκετ στην παραλία.

Ομάδες από την LR: Lamphun Kids, Lanna Kids, Lanna, Pattaya, The Black Parrots, Koh Chang Buffalos, Koh Chang Palmy Army, Phuket, British Club και Pangolin (μπροστά δεξιά στα speedos).

12 ομάδες από το Κο Τσανγκ, το Πουκέτ, την Πατάγια, την Μπανγκόκ, το Τσιάνγκ Μάι, το Λαμπούν και τη Μαλαισία διαγωνίστηκαν σε δύο κατηγορίες όπου κάθε ομάδα έπαιξε 5 αγώνες. Μετά τα προκαταρκτικά παιχνίδια, κάθε ομάδα από την κατηγορία Α έπαιξε με την αντίστοιχη θέση της με την ομάδα της από την κατηγορία Β για ένα από τα έξι τρόπαια – μια οδοντογλυφίδα, ένα ξυλάκι, ένα κουτάλι, ένα φλιτζάνι τσαγιού, ένα πιάτο και το κύπελλο του Νικητή. Η PCC κέρδισε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία της έχοντας κερδίσει 4 από τα 5 παιχνίδια της, έχοντας ηττηθεί μόνο από τους Black Parrots από την Μπανγκόκ.

Το πλέι οφ της δεύτερης θέσης του PCC ήταν εναντίον των The Lamphun Kids.

Η απειλή από τους άρτια εκπαιδευμένους και υψηλά καταρτισμένους νέους δεν χάθηκε στο PCC, οι οποίοι, κάνοντας μπόουλινγκ πρώτοι, κατάφεραν να κρατήσουν το καπάκι στο συνηθισμένο τους παραγωγικό σκορ στο 45 από τα πρώτα 5 over. Οι Reds κατάφεραν ένα wicket maiden, το μοναδικό του Τουρνουά, αλλά μια τελική καταστροφή με την παραχώρηση 20 έξτρα, άφησε ένα προκλητικό 65 έναντι μιας γρήγορης και ακριβούς επίθεσης μπόουλινγκ. Το batting του PCC ξεκίνησε αργά, αλλά στο 3ο over ήταν σε καλό δρόμο για ένα σφιχτό τελείωμα.

Οι Μαύροι Παπαγάλοι με το τρόπαιο του Νικητή τους

Το σφιχτό μπόουλινγκ από τους Lamphun Kids συνέχισε να εμποδίζει τους κορυφαίους batsmen μας και αυτό σε συνδυασμό με ένα αμφίβολο run-out οδήγησε σε ήττα με 17 runs. Έτσι, το PCC τερμάτισε 4ο. Μια αξιόλογη προσπάθεια από μια ομάδα ανώτερων ετών.

Ο τελικός διεξήχθη μεταξύ των Black Parrots και The British Club A από την Μπανγκόκ. Ένα ματς χαμηλού σκορ, όπου πολλά wickets λήφθηκαν σε ένα τέρμα με τα νύχια με τους Black Parrots να είναι νικητές.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/