Ινδοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων προσφέρουν πάνω από 1000 δωρεάν γεύματα σε τουρίστες στο Walking Street

Χθες το βράδυ, 29 Αυγούστου 2019, Ινδοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με επικεφαλής τον κ. Naveen Arora και τον κ. Himanshu Kaushik χάρισαν πάνω από 1000 εντελώς δωρεάν χορτοφαγικά γεύματα και νερό σε εκατοντάδες ξένους τουρίστες μπροστά από τις ντίσκο Nashaa και Glassi.

https://web.facebook.com/Thepattayanews/videos/918810738478555/?t=0

Αποτελεί μέρος του εορτασμού του Κρίσνα Τζανμαστάμι και ως ευχαριστώ σε τουρίστες και πελάτες. Δεν χρειαζόταν αγορά ή ανάγκη εισόδου στο κλαμπ για να απολαύσετε το δωρεάν γεύμα και τουρίστες από κάθε έθνος φάνηκαν να συμμετέχουν.

Οι κριτικές για το γεύμα ήταν πολύ θετικές και έγιναν σχόλια στο The Pattaya News σχετικά με το πόσο ωραία χειρονομία και ανταπόδοση στην τοπική κοινότητα ήταν η χειρονομία.

Η Nashaa άνοιξε πρόσφατα το Tony's by Nashaa και έχει ένα ακόμη έργο στα σκαριά που θα ανακοινωθεί επίσημα στο εγγύς μέλλον.

Αναμφισβήτητα η πιο πολυσύχναστη ινδική ντίσκο στην Πατάγια, αν όχι η πιο πολυσύχναστη ντίσκο της πόλης, η Nashaa επεκτάθηκε στα Glassi and Tony's by Nashaa και προσφέρει μια υπέροχη ατμόσφαιρα πάρτι και φιλόξενο περιβάλλον.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/