Ηλικιωμένος άνδρας καταπλακώθηκε από τρένο στην περιοχή Πατάγια

Ηλικιωμένος άνδρας καταπλακώθηκε από το τρένο στο Bang Lamung

Bang Lamung -
Ένας ηλικιωμένος άνδρας πέθανε αφού καταπλακώθηκε από τρένο στο Nong Pangpuay νωρίς σήμερα το πρωί.

Ο καπετάνιος Manot Tipwet της αστυνομίας Bang Lamung ειδοποιήθηκε για ένα περιστατικό στον σιδηρόδρομο Nong Pangpuay στις 5:30 π.μ. σήμερα.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και έκτακτα μέσα για να εντοπίσουν το θρυμματισμένο σώμα ενός ηλικιωμένου ηλικίας περίπου 85 -90 ετών.

Οι ντόπιοι κοντά είπαν ότι ήταν το σώμα ενός ηλικιωμένου άνδρα που ονομαζόταν Χουάν. Έμενε μόνος σε ένα σπίτι κοντά και του άρεσε να κάνει βόλτες.

Ο μηχανοδηγός είπε στην αστυνομία ότι έχει κορνάρει, αλλά ο άνδρας δεν απομακρύνθηκε από το σιδηρόδρομο.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνές της για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για ατύχημα ή πιθανό θάνατο από αυτοκτονία.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/