Ηλικιωμένος άνδρας καταπλακώθηκε από τρένο στην περιοχή Πατάγια

Elderly man crushed by train in Bang Lamung

Bang Lamung -
An elderly man has died after he has been crushed by a train in Nong Pangpuay early this morning.

Capt Manot Tipwet of the Bang Lamung Police was notified of an incident at Nong Pangpuay railway at 5:30AM today.

Police and emergency responders arrived at the scene to find the crushed body of an elderly man aged around 85 -90 years old.

Locals nearby said it was the body of an elderly man name Huan. He lived alone at a house nearby and liked to go for walks.

The train driver told police that he has honked the horn but the man didn’t move away from the railway.

Police are continuing their investigation to determine if it was an accident or possible death by suicide.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/