Διαρροή χημικών καθώς αναποδογυρίζει τρέιλερ στο Nong Plalai

Bang Lamung -
Χημικό έχει διαρρεύσει από ένα αναποδογυρισμένο τρέιλερ στο Nong Plalai σήμερα το πρωί.

Η αστυνομία του Bang Lamung ειδοποιήθηκε για ένα ατύχημα στις 8 π.μ. στον δρόμο No 36, Pattaya με κατεύθυνση νότια.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και μέλη έκτακτης ανάγκης για να εντοπίσουν το αναποδογυρισμένο τρέιλερ στο δρόμο. Είχε διαρρεύσει πολύ υγρό χημικό.

Ο 36χρονος Chalart Panngan, ο οδηγός που δεν τραυματίστηκε περίμενε την αστυνομία στο σημείο.

Είπε στην αστυνομία ότι προσπαθούσε να αποφύγει τη σύγκρουση με άλλο φορτηγό όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.

Η αστυνομία διαπίστωσε ότι η χημική ουσία δεν είναι επιβλαβής. Ο δρόμος καθαρίζεται ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/