Ο Ηγούμενος διευκρινίζει το υποτιθέμενο ψεύτικο παρεκκλήσι στο ναό στο Bang Lamung

Ο Ηγούμενος διευκρινίζει το υποτιθέμενο ψεύτικο παρεκκλήσι στο ναό στο Bang Lamung

Bang Lamung -


Ένας ηγούμενος σε ναό που κατηγορείται ότι είχε ένα ψεύτικο παρεκκλήσι για να επωφεληθεί από Κινέζους τουρίστες ξεκαθάρισε την κατάσταση στον ναό Khao Maikaew στην αστυνομία και στα μέσα ενημέρωσης.

Διενεργείται έρευνα σχετικά με έναν Κινέζο ιδιοκτήτη επιχείρησης που φέρεται να νοικιάζει και έχτισε ένα υποτιθέμενο ψεύτικο παρεκκλήσι σε ναό στο Khao Maikaew για μια κινεζική επιχείρηση περιοδειών.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.


https://thepattayanews.com/2019/08/28/police-investigation-conducted-over-alleged-chinese-owned-fake-buddhist-temple-in-bang-lamung/

Χθες αστυνομικοί και αξιωματικοί επιθεώρησαν τον ναό.

Ο ηγούμενος του ναού είπε ότι όλα γίνονται μετά από νομική διαδικασία και τίποτα δεν είναι ψεύτικο.

Έχουν άδεια βάσει νόμου από το γραφείο του βουδισμού Chonburi που επιτρέπει σε μια εταιρεία να νοικιάζει μέρος της γης του ναού για την επιχείρησή τους, είπε ο Ηγούμενος στο The Pattaya News και στις αρχές επιβολής του νόμου.

Κάποια άλλα μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι ο ναός έχει χτίσει ένα ψεύτικο «Παρεκκλήσι». Δεν είναι παρεκκλήσι. Είναι μια αίθουσα κηρύγματος που είναι χτισμένη από τον ναό. Ο Ηγούμενος είναι σίγουρος ότι όλα είναι νόμιμα σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/