Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ταϊλάνδης ανακοινώνει την ετυμηγορία σε έφεση των μεταναστών εργατών της Μιανμάρ που καταδικάστηκαν σε θάνατο για τη δολοφονία δύο Βρετανών ταξιδιωτών στο Κο Τάο.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ταϊλάνδης εξέδωσε απόφαση την Πέμπτη για την τελική έφεση δύο μεταναστών εργατών της Μιανμάρ που καταδικάστηκαν σε θάνατο για τη δολοφονία δύο Βρετανών ταξιδιωτών σε ένα δημοφιλές νησί διακοπών της Ταϊλάνδης.

Το Ανώτατο Δικαστήριο επικύρωσε την ένοχη και τη θανατική ποινή. Η απόφαση είναι οριστική.

Τα πτώματα των τουριστών Hannah Witheridge και David Miller βρέθηκαν σε μια παραλία στο νησί Koh Tao τον Σεπτέμβριο του 2014. Η αστυνομία είπε ότι ο Witheridge, 23 ετών, είχε βιαστεί και χτυπηθεί με μαχαίρι μέχρι θανάτου και ο Miller, 24, είχε δεχτεί χτυπήματα στο κεφάλι του.

Οι μετανάστες εργάτες της Μιανμάρ, Zaw Lin και Win Zaw Htun συνελήφθησαν γρήγορα και αργότερα καταδικάστηκαν σε θάνατο το 2015, μια ετυμηγορία που επικυρώθηκε από το εφετείο το 2017.

Πηγή: Reuters, Ανώτατο Δικαστήριο της Ταϊλάνδης

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/