Αστυνομική έρευνα διεξήχθη για φερόμενο πλαστό παρεκκλήσι ιδιοκτησίας Κινέζων στο Bang Lamung

Έρευνα που διεξήχθη για κινεζική επιχείρηση σε υποτιθέμενο ψεύτικο παρεκκλήσι στο Bang Lamung

Bang Lamung -
Διενεργείται έρευνα σχετικά με έναν Κινέζο ιδιοκτήτη επιχείρησης που φέρεται να νοικιάζει και έχτισε ένα ψεύτικο παρεκκλήσι σε ναό στο Khao Maikaew για μια κινεζική επιχείρηση περιοδειών.

Η είδηση ​​ήρθε στο φως αφού τα νέα του «Big Kren» ανέφεραν την ιστορία με φωτογραφίες και μήνυμα που έλεγε ότι ένας Κινέζος ιδιοκτήτης επιχείρησης έχει νοικιάσει ένα παρεκκλήσι σε γη ναού.

Ο Κινέζος ιδιοκτήτης επιχείρησης φέρεται να έχει κατασκευάσει ένα ψεύτικο παρεκκλήσι ως επιχείρηση περιηγήσεων όπου υπερτιμημένα αντικείμενα και αντικείμενα πωλούνται σε Κινέζους τουρίστες που μεταφέρονται στο παρεκκλήσι.

Η επιχείρηση είναι παρόμοια με μια κινεζική περιοδεία μηδενικών μπατ που έχει βλάψει σημαντικά την Ταϊλάνδη τα προηγούμενα χρόνια, σύμφωνα με αξιωματούχους της αστυνομίας.

Ο Αντισυνταγματάρχης Piyapong Ensan της Τουριστικής Αστυνομίας της Pattaya είπε στα μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του Pattaya News, ότι διερευνούν το περιστατικό μετά την καταγγελία με άλλα αρμόδια γραφεία.

Εάν διαπιστωθεί παράνομη επιχείρηση, θα κινηθούν περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Πηγή: Pattaya συνδεδεμένος Τύπος, Big Kren news

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/