Μεγάλη θαλάσσια χελώνα διασώθηκε στη Σρι Ράτσα

Μεγάλη θαλάσσια χελώνα διασώθηκε στη Σρι Ράτσα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: DMCR

Σρι Ράτσα –


Μια μεγάλη θαλάσσια χελώνα διασώθηκε χθες στο Laem Chabang.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) ανέφερε χθες ότι ειδοποιήθηκε ότι μια ζωντανή θαλάσσια χελώνα βρέθηκε σε μια παραλία κοντά στην προβλήτα Laem Chabang.

Η πράσινη θαλάσσια χελώνα έχει πλάτος 54 εκατοστά και μήκος 77 εκατοστά. Ζυγίζει περίπου 60 κιλά.

Δεν βρέθηκαν τραύματα στη χελώνα, αλλά ήταν αδύναμη. Τώρα νοσηλεύεται στο DMCR Eastern Center και αποκαθίσταται στην υγεία του.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/