Δύο τραυματίες όταν αυτοκίνητο έπεσε σε στύλο ρεύματος στην κεντρική Πατάγια

Δύο τραυματίες όταν αυτοκίνητο έπεσε σε στύλο ρεύματος στην κεντρική Πατάγια

Πατάγια -


Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα μικρό μηχανοκίνητο όχημα έπεσε πάνω σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στην Πατάγια νωρίς σήμερα το πρωί.

Οι εργαζόμενοι διάσωσης Sawang Boriboon Thammasathan ειδοποιήθηκαν για ένα ατύχημα στην οδό Sukhumwit στις 2 το πρωί.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το The Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι ένα κατεστραμμένο σεντάν προσέκρουσε σε στύλο ρεύματος. Ο οδηγός σεντάν, η 21χρονη Silada Dettan, είχε τραυματιστεί ελαφρά.

Ο συνεπιβάτης της που είχε τραυματιστεί σοβαρά μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο. Ο επιβάτης δεν κατονομάστηκε στον Τύπο.

Η κ. Salida είπε στο The Pattaya News ότι απέφυγε ελάχιστα μια σύγκρουση με ένα φορτηγό. Στη συνέχεια συγκρούστηκε με στύλο ηλεκτρικού ρεύματος.

Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/