Η θαλάσσια χελώνα Sattahip βρέθηκε νεκρή με πλαστικό στο στομάχι

Η θαλάσσια χελώνα Sattahip βρέθηκε νεκρή με πλαστικό στο στομάχι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Κέντρο Προστασίας Θαλάσσιας Χελώνας του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης

Sattahip -
Μια θαλάσσια χελώνα βρέθηκε νεκρή με πλαστικό και δίχτυ ψαρέματος στο στομάχι της στην παραλία Najomtien.

Οι αξιωματικοί στο Κέντρο Προστασίας Θαλάσσιας Χελώνας του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης ειδοποιήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η θαλάσσια χελώνα Hawksbill έχει πλάτος 27 εκατοστά και μήκος 31 εκατοστά. Είναι ηλικίας περίπου 2 ετών.

Δεν βρέθηκε κανένα μικροτσίπ σε αυτό, το οποίο χρησιμοποιούνται συνήθως για την παρακολούθηση πολλών θαλάσσιων χελωνών που απειλούνται με εξαφάνιση στην περιοχή. Η χελώνα είχε αρχίσει να αποσυντίθεται.

Η αυτοψία δείχνει ότι μερικά πλαστικά και σπασμένα δίχτυα ψαρέματος βρέθηκαν επίσης μέσα στο έντερο της χελώνας.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/