Η Ιαπωνική Ένωση Pattaya βοηθά τα παιδιά του Ιδρύματος Father Ray

Σάββατο απόγευμα, 24 Αυγούστου 2019, η Ιαπωνική Ένωση Pattaya, επίσημος συνεργάτης των Pattaya News, του ιδρύματος SB Heart, της πρεσβείας της Ιαπωνίας στην Ταϊλάνδη, του συμβουλίου του Λιγκ Σιάμ του Ναυτικού των ΗΠΑ, των ειδήσεων της Pattaya και της επαρχιακής αστυνομίας Pattaya και Chonburi επισκέφτηκε το ίδρυμα Father Ray για μια σημαντική δωρεά από την PJA.

Τα παιδιά ήταν πολύ ενθουσιασμένα για την πολύ γενναιόδωρη δωρεά που χρειάστηκε πολύς προγραμματισμός για να έρθουν εδώ από την Ιαπωνία.

Η εκδήλωση οργανώθηκε και συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο κ. Kiyoshi Ogawa από το SB Heart Foundation και ο κ. Kenji Fukudome της PJA. Παρών ήταν και ο Adam Judd από την Pattaya News.

Η Pattaya News ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην πραγματοποίηση αυτού. Ευχαριστούμε τον Στρατηγό Nanthachart Supamongkol, τον διοικητή της επαρχιακής αστυνομίας Chonburi και τον κ. Phongphan Wongmaneethet από την αστυνομία της Pattaya για την παρουσία τους επίσης.

Ακολουθεί επίσημο μήνυμα της Πρεσβείας της Ιαπωνίας σχετικά με τη δωρεά:

Μήνυμα από την Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ταϊλάνδη για την τελετή δωρεάς
στο Father Ray Foundation. (Σημείωση συντακτών: το κείμενο είναι από την πρεσβεία και δεν έχει επεξεργαστεί.)


Η Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ταϊλάνδη στέλνει μήνυμα για τελετή δωρεάς.


Είναι κρίμα που ο πρέσβης και η πρεσβεία δεν μπορούν να συμμετάσχουν άμεσα σε αυτήν την τελετή δωρεάς.


Σήμερα, 24 Αυγούστου, θα δοθούν πολλά δώρα στο Ίδρυμα Father Ray
το συμβούλιο του United States Navy League Siam, το NPO, το SB Heart Station και το PJA, την Ιαπωνική Ένωση Pattaya.


Η εθνικότητα των σημερινών μελών και εμείς από την Ιαπωνία είναι διαφορετική, αλλά το μέλλον όλων μας εξαρτάται από τις παρούσες και τις μελλοντικές δραστηριότητες των παιδιών μας.


Τα παιδιά είναι ήρωες και ηρωίδες στο μέλλον, ελπίδα όλων μας.
Τα παιδιά μεγαλώνουν και παίζουν ενεργό ρόλο ως κοινωνικοί ηγέτες σε όλη την Ταϊλάνδη, συμπεριλαμβανομένων των επαρχιών Pattaya και Chonburi.


Ως αποτέλεσμα, αλληλεπιδρούν όχι μόνο με την Ταϊλάνδη αλλά και με ξένους όπως η Ιαπωνία και οι Ηνωμένες Πολιτείες ως φίλοι.


Είμαι χαρούμενος και διαβεβαιωμένος που ήταν και η Πρεσβεία της Ιαπωνίας
υποστήριξη των δραστηριοτήτων των ανθρώπων στην Ταϊλάνδη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία,
κ.λπ., για τα παιδιά εδώ στο Chonburi και στην Pattaya.


Και θα θέλαμε να εκφράσουμε τον ειλικρινή μας σεβασμό για πολλές προσπάθειες προς την
δασκάλους του Ιδρύματος Father Ray που προστατεύει και καθοδηγεί τα παιδιά.

Αύγουστος 24th, 2019

Δήλωση της Πρεσβείας της Ιαπωνίας στην Ταϊλάνδη σχετικά με τη δωρεά

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/