Αποζημίωση σε Γερμανό που δέχτηκε επίθεση από ελέφαντα

Αποζημίωση σε Γερμανό που δέχτηκε επίθεση από ελέφαντα

Bang Lamung -


Θα καταβληθεί αποζημίωση στον Γερμανό που τραυματίστηκε από την επίθεση ελεφάντων στο Nongprue δίπλα στο χωριό Elephant αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο ελέφαντας δεν θα χρησιμοποιηθεί για την εξυπηρέτηση τουριστών. Το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί στο θύμα θα είναι 50,000 μπατ.

Ένας Γερμανός τραυματίστηκε σοβαρά όταν δέχθηκε επίθεση από έναν ελέφαντα ενώ οδηγούσε ένα ποδήλατο λίγο έξω από την Πατάγια το πρωί του Σαββάτου δίπλα στο Elephant Village Park.


Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.


https://thepattayanews.com/2019/08/24/german-man-seriously-injured-after-elephant-attack-in-pattaya-area/?fbclid=IwAR0LLaDVuLJNPS9t2Y_3_yNPrO2csjI8_YSCDcH_lfSHp_1OInAi2yEW5VU


Ο κ. Χανς Ντίτερ Σέρντινγκ, ηλικίας 69 ετών, αναρρώνει σε τοπικό νοσοκομείο.


Ο κ. Pairat Chaiyakam που είναι στέλεχος του Elephant Village Park είπε ότι ο ελέφαντας αγοράστηκε από έναν προηγούμενο ιδιοκτήτη στο Sukhothai.

Μετά το περιστατικό, ανακάλυψαν ότι ο ελέφαντας δεν ήταν για τουρίστες. Πιστεύουν επίσης ότι ο ελέφαντας δεν είναι συνηθισμένος στο νέο μέρος και στο νέο mahout.

Θα καταβληθεί αποζημίωση στον κ. Shierding από το χωριό των ελεφάντων. Ο ελέφαντας δεν θα χρησιμοποιηθεί για την εξυπηρέτηση τουριστών καθώς φοβήθηκαν ότι ο ελέφαντας θα επιτεθεί ξανά στους ανθρώπους. Την ευθύνη για το περιστατικό ανέλαβε το Elephant Village.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/