Γερμανός τραυματίστηκε σοβαρά μετά από επίθεση ελέφαντα στην περιοχή Πατάγια

Γερμανός τραυματίστηκε σοβαρά μετά από επίθεση ελέφαντα στο Bang Lamung

Bang Lamung -

Ένας Γερμανός τραυματίστηκε σοβαρά όταν δέχθηκε επίθεση από έναν ελέφαντα ενώ οδηγούσε ένα ποδήλατο λίγο έξω από την Πατάγια σήμερα το πρωί δίπλα στο Elephant Village Park.

Οι εργαζόμενοι διάσωσης Sawang Boriboon Thammasathan και The Pattaya News ειδοποιήθηκαν για ένα περιστατικό στο Soi Nong Maigan σήμερα το απόγευμα.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον Γερμανό, ονόματι Hans Dieter Sherding, ηλικίας 69 ετών. Υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο πόδι και πονούσε πολύ.

Σοβαρές ζημιές υπέστη και το ποδήλατό του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Bang Lamung.

Ο 47χρονος Boonsom Thongroad, ο οποίος είναι υπάλληλος στο Elephant Village Pattaya, είπε στο The Pattaya News ότι ο κύριος Sherding, που μένει κοντά, κάνει πάντα το ποδήλατό του κάθε πρωί.

Σήμερα το πρωί συναντήθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν αρσενικό ελέφαντα, ηλικίας 38 ετών. Ο Boonsom είπε στο The Pattaya News ότι ο κ. Sherding έχει προειδοποιηθεί να μείνει μακριά από τους ελέφαντες στο πάρκο στο παρελθόν.

Ωστόσο, ο κ. Σέρντινγκ σταμάτησε το ποδήλατό του και παρακολούθησε τον ελέφαντα σύμφωνα με τον Boonsom. Ο ελέφαντας συνέχισε να τρέχει προς το μέρος του. Ο χαυλιόδοντάς του μαχαιρώθηκε στο πόδι.

Ένας 40χρονος mahout (χειριστής ελεφάντων), ο οποίος δεν ήθελε να κατονομαστεί, είπε στο The Pattaya News ότι πήρε τον ελέφαντα για μπάνιο πριν συναντήσει τουρίστες, αλλά ο ελέφαντας έφυγε τρέχοντας στην περιοχή.

Χρειάστηκαν περίπου 4 ώρες για να πιάσει τον ελέφαντα με αναισθητικό.

Ο ελέφαντας ελέγχεται για να βρεθεί γιατί επιτέθηκε σε ανθρώπους, καθώς το προσωπικό ισχυρίζεται ότι είναι φιλικός ελέφαντας και δεν είχε ποτέ ξανά πρόβλημα.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/