Το Υπουργείο Χερσαίων Μεταφορών ξεκινά μεγάλη καταστολή στα μέσα μαζικής μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας των επιβατών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο όχημα

Μπανγκόκ-

Το Υπουργείο Χερσαίων Μεταφορών έχει ξεκινήσει μια τεράστια καταστολή στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Ταϊλάνδη κατόπιν εντολής του νέου υπουργού Μεταφορών Saysayam Chidchob. 

Ένα από τα νέα μέτρα είναι να ρωτήσουμε πραγματικά τους επιβάτες στη διαδρομή εάν ο οδηγός οδηγεί σωστά και με σύνεση. Εάν δεν είναι, αντιμετωπίζουν να σταματήσουν να οδηγούν εκεί και μετά.

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο οδηγοί και λοιπό προσωπικό θα ελεγχθούν – πολλοί για να ανακαλύψουν αν μπορούν πραγματικά να δουν ευθεία. Επιπλέον, 150,000 οχήματα θα αξιολογηθούν για οδική αξιοπιστία.

Οι έλεγχοι θα γίνονται σε βενζινάδικα σε απόσταση 90 χιλιομέτρων σε δρόμους σε όλο το βασίλειο.

Ο επικεφαλής του DLT Pheeraphon Thawornsuphacharoen είπε ότι η καταστολή διατάχθηκε από τη Saksayam και περιελάμβανε έλεγχο της αποτελεσματικότητας και των δυνατοτήτων των οδηγών όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς – δηλαδή 1,203,790 άτομα προσωπικό.

Οι οδηγοί θα ελεγχθούν για την αναγνώριση των χρωμάτων, των χρόνων αντίδρασης και της μακρινής και κοντινής όρασης.

Όλα τα οχήματα – 150,747 – θα ελεγχθούν.

Αυτά που ονομάζονται «Σημεία Ελέγχου» έχουν δημιουργηθεί σε πρατήρια βενζίνης σε απόσταση 90 χιλιομέτρων μεταξύ τους σε 111 διαδρομές που καλύπτουν 22,048 χιλιόμετρα δρόμων της Ταϊλάνδης.

Συνολικά θα υπάρχουν 245 Σημεία Ελέγχου για την εξέταση των οδηγών και των οχημάτων τους. Θα λειτουργούν 24 ώρες το XNUMXωρο.

Οι οδηγοί που είναι εξουθενωμένοι ή που είχαν πιει αλκοόλ αντιμετωπίζουν να τους απομακρύνουν από το δρόμο και να κατασχέσουν τα οχήματά τους.

Επιπλέον, οι επιβάτες θα ερωτηθούν σχετικά με τους οδηγούς για να διαπιστωθεί εάν είχαν ταχύτητα ή οδήγησαν ακανόνιστα. Αυτό περιλαμβάνει τους ξένους επιβάτες.

Οι αστυνομικοί θα έχουν τη διακριτική ευχέρεια να τραβήξουν τους οδηγούς από το δρόμο εάν κριθεί ότι οδηγούν άσχημα.

Ο Σακσαγιάμ βρισκόταν στη θέση του μόλις λίγους μήνες από τότε που σχηματίστηκε το νέο υπουργικό συμβούλιο μετά τις γενικές εκλογές και ήταν ένας από τους πιο δραστήριους και δημοφιλείς από τους νέους υπουργούς.

Οι τελευταίες κινήσεις ενδέχεται να αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου για τη βελτίωση των προτύπων στις δημόσιες συγκοινωνίες της Ταϊλάνδης.

 

πηγή: Daily News και Thaivisa

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΚαθημερινά Νέα/Ταϊλανδική Βίζα
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/