Νεαρή γυναίκα πεθαίνει όταν ο φίλος της την ξυλοκοπεί στην Πατάγια

Νεαρή γυναίκα πεθαίνει όταν ο φίλος της την ξυλοκοπεί στην Πατάγια

Πατάγια –

Ένας ύποπτος συνελήφθη νωρίς σήμερα το πρωί αφού ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την κοπέλα του σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο κοντά στο λόφο Phratamnak χθες.

Ομάδα αστυνομίας με επικεφαλής τον αστυνομικό διοικητή της επαρχίας Τσονμπούρι, Ταγματάρχη Nantachart Suppamongkon μαζί με τον αναπληρωτή αρχηγό της αστυνομίας της πόλης Pattaya, συνταγματάρχη Phongphan Wongmaneethet, συνέλαβαν έναν Ταϊλανδό, τον 33χρονο κ. Nawat Boonchalaew.

Ο Ταγματάρχης Nantachart είπε στο Pattaya News ότι η αστυνομία της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε ότι το σώμα του 24χρονου Patcharaphon 'Fah' Pansong, ο οποίος ήταν φοιτητής πανεπιστημίου, βρέθηκε μέσα σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο κοντά στο Khao Phra Tamnak.

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον ύποπτο που είναι ο φίλος του Fah. Ο Nawat παραδόθηκε στην αστυνομία αφού αρχικά τράπηκε σε φυγή.

Είπε στους αστυνομικούς ότι ζήλευε έναν άλλο άντρα με τον οποίο η κοπέλα του είχε δεύτερη σχέση. Θύμωσε και χτύπησε το πρόσωπο της κοπέλας του.

Η Fah έπεσε και το κεφάλι της τραυματίστηκε σοβαρά αφού χτύπησε σε μια πόρτα. Έβαλε τον Φα στο κρεβάτι πριν φύγει γρήγορα.

Είπε στους αστυνομικούς ότι έκλαιγε όλη την ώρα από το περιστατικό. Παραδέχτηκε ότι την αγαπά πάρα πολύ και παραδόθηκε λόγω ενοχών.

Ο Nawat κατηγορήθηκε για σωματική βλάβη που οδήγησε σε θάνατο.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/