Υπεύθυνος μασάζ Πατάγια κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ανηλίκων για πορνεία

Υπεύθυνος μασάζ Πατάγια κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ανηλίκων για πορνεία

Πατάγια -
Αξιωματικοί στην Πατάγια συνέλαβαν σήμερα το πρωί μια Ταϊλανδή που φέρεται να παρείχε ανήλικα κορίτσια ως ιερόδουλες σε τοπικό σαλόνι μασάζ.

Αξιωματικοί με επικεφαλής τον Αντισυνταγματάρχη Kritsanat Tanasupanat και τον Αντισυνταγματάρχη Phonchai Kingsawat της Αστυνομίας Περιφέρειας 2/Τμήμα εμπορίας ανθρώπων μαζί με την αστυνομία της πόλης Pattaya πραγματοποίησαν μια επιχείρηση τσιμπήματος σε ένα σαλόνι μασάζ με το όνομα «Thong dang» (κόκκινη σημαία) στην οδό Pattaya Klang.

Τρία κορίτσια ηλικίας 17 ετών ανακαλύφθηκαν μετά την επέμβαση τσίμπημα. Μεταφέρθηκαν στο Bang Lamung Foundation for Children and Woman.

Μια 51χρονη Ταϊλανδή με το όνομα Thong 'Dang' Tentong, η ιδιοκτήτρια του σαλονιού συνελήφθη.

 

Κατηγορήθηκε για εμπορία ανθρώπων, πορνεία και προμήθεια γυναικών για σεξ ανηλίκων και ένα παράνομα λειτουργούν σαλόνι με μασάζ.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/