Πάνω από 1,800 αλλοδαποί συνελήφθησαν επειδή εργάζονταν παράνομα στο Βασίλειο τους τελευταίους δέκα μήνες, ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Μπανγκόκ-

Την Τετάρτη, ένας κυβερνητικός αξιωματούχος επιβεβαίωσε ότι περισσότεροι από 1,800 αλλοδαποί συνελήφθησαν επειδή εργάζονταν παράνομα στο βασίλειο, σε θέσεις εργασίας που προορίζονται νόμιμα για τους Ταϊλανδούς από τον περασμένο Οκτώβριο έως αυτόν τον μήνα για φερόμενους ότι κάνουν δουλειές που τους απαγορεύονται νομικά και προορίζονται μόνο για Ταϊλανδούς .

Πάνω από 1,500 έχουν πλέον απελαθεί.

Πάνω από 9 εκατομμύρια μπατ έχουν εισπραχθεί σε πρόστιμα από παράνομους εργαζομένους, με πρόστιμα που κυμαίνονται από το ελάχιστο των 5,000 μπατ έως το μέγιστο των 50,000 μπατ, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του Τμήματος Απασχόλησης.

Μερικές από τις δουλειές που απαγορεύονται σε αλλοδαπούς στην Ταϊλάνδη περιλαμβάνουν την εργασία σε σαλόνια μασάζ, κομμωτική, ξυλουργική και εργασία ως οδηγοί ταξί μοτοσικλετών ή φύλακες.

ΠΗΓΉΤσιάνγκ Ράι Τάιμς
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/