Ινδή συνελήφθη στην περιοχή Πατάγια, κατηγορούμενη ότι κρατούσε μια άλλη γυναίκα αιχμάλωτη τα τελευταία δεκαέξι χρόνια.

Η Σινγκ ακούει καθώς η αστυνομία διαβάζει το ένταλμα σύλληψής της.

Τσον Μπούρι-

Η αστυνομία του Chon Buri συνέλαβε μια γυναίκα ινδικής καταγωγής για κακοποίηση μιας συναδέλφου της Ινδής που εργαζόταν για εκείνη ως υπηρέτρια τα τελευταία 16 χρόνια. 

Το θύμα είπε στην αστυνομία ότι κατάφερε να φύγει από το σπίτι της 46χρονης Geeta Singh, όπου εργαζόταν ως υπηρέτρια χωρίς μισθό από τα πέντε της στην περιοχή Chon Buri.

Η 21χρονη αυτοπροσδιορίστηκε ως μισή Ινδή-μισή Ταϊλανδή με το όνομα Ploy Pandey. Η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι της Σινγκ στις 16 Αυγούστου και άσκησε πολλές κατηγορίες εναντίον της, όπως απαγωγή, εκφοβισμό, υποδούλωση και περιορισμό της ελευθερίας ενός ανηλίκου.

Η αστυνομία ανέφερε ότι η Pandey είπε ότι συνόδευε τη μητέρα της, η οποία εργαζόταν ως υπηρέτρια στο σπίτι του Singh στην περιοχή Sri Racha, από το 2003, όταν ήταν πέντε ετών.

Ωστόσο, όταν η μητέρα της ήθελε να αφήσει τη δουλειά της, η Σινγκ επέμεινε να κρατήσει την κόρη αιχμάλωτη.

Η Pandey είπε στην αστυνομία ότι ο Singh δεν την είχε πληρώσει ποτέ για τη δουλειά που έκανε στο σπίτι της ή στο μαγαζί της σε μια τοπική αγορά, προσθέτοντας ότι δεχόταν τακτικές επιθέσεις ή της αρνούνταν το φαγητό όταν αρνιόταν να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις.

Πηγή: The Nation

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΒίζα Έθνους/Ταϊλανδίας
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/