Γερμανός πέφτει από ένα διαμέρισμα στην κεντρική Πατάγια

Γερμανός πέφτει από ένα διαμέρισμα στην Πατάγια

Πατάγια -

https://web.facebook.com/Thepattayanews/videos/2447677602153256/?t=0

Ένας Γερμανός έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί μετά από πτώση από τον 15ο όροφο πολυκατοικίας στην κεντρική Πατάγια νωρίς σήμερα το πρωί.

Ο Maj Saijai Kamjula της αστυνομίας της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για ένα περιστατικό σε μια συγκυριαρχία κοντά στην παραλία Pattaya στις 6:30 π.μ.

Η αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία Sawang Boriboon Thammasatan έφτασαν στο σημείο για να βρουν ένα πτώμα ενός άνδρα που έχει αναγνωριστεί ως Γερμανός υπήκοος, ηλικίας περίπου 40-50 ετών.

Τα λείψανά του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Bang Lamung.

Η αστυνομία αναφέρει ότι ο Γερμανός έπεσε από τον 15ο όροφο. Δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν ο άνδρας πέθανε από αυτοκτονία ή ατύχημα.

Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/