Ο Βρετανός μαχητής MMA σε παράταση συνελήφθη στην Πατάγια και κρατήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μπανγκόκ-

Ένας Βρετανός μαχητής μεικτών πολεμικών τεχνών που καταζητείται στην Αγγλία με την κατηγορία της απόπειρας φόνου συνελήφθη σε ένα σπα υγείας στην Πατάγια, στο Τσον Μπούρι, και αντιμετωπίζει την έκδοση.

Ο Γκλεν Μπέιλι, 43 ετών, τέθηκε υπό κράτηση στην Q Sauna στην οδό Jomtien Sai 2 στο Tambon Nong Prue, δήλωσε στους δημοσιογράφους την Πέμπτη στην Μπανγκόκ ο Pol υποστράτηγος Sompong Chingduang, επίτροπος του Γραφείου Μετανάστευσης.

Είπε ότι οι βρετανικές αρχές ζήτησαν από τις αρχές της Ταϊλάνδης για συνεργασία. Ο ύποπτος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας 17χρονου.

Ο Bailey, ο οποίος κέρδισε έναν τίτλο MMA στη γενέτειρά του, φέρεται να πυροβόλησε τον έφηβο στο Hampshire στις 10 Φεβρουαρίου πέρυσι. Ο νεαρός έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω.

Ο Bailey είχε εισέλθει στην Ταϊλάνδη στις 3 Απριλίου μέσω του σημείου ελέγχου Ban Pakkad στο Chanthaburi με τουριστική βίζα που έληγε στις 2 Μαΐου. Έδωσε μια διεύθυνση στην Πατάγια.

Ο Πολ Υποστράτηγος Sompong είπε ότι η αστυνομία μετανάστευσης ξεκίνησε την αναζήτηση του άνδρα σε γυμναστήρια και κέντρα γυμναστικής. Πίστευαν ότι ως μαχητής MMA θα ασκούσε τακτικά για να διατηρείται σε φόρμα. Είχαν δίκιο στην πίστη τους.

Γκλεν Μπέιλι. Ευγενική προσφορά Bangkok Post.

Όταν τον εντόπισαν στη σάουνα Q στην οδό Jomtien Sai 2 και έδειξαν το ένταλμα σύλληψης, δεν αντιστάθηκε.

Μια έρευνα στο δωμάτιό του στην οδό Phra Tamnak στο Tambon Nong Prue αποκάλυψε ότι η βίζα του έληξε στις 2 Μαΐου, δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας μετανάστευσης.

Κατηγορήθηκε για παράταση της θεώρησής του και κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Πατάγια, εν αναμονή των μέτρων από τις βρετανικές αρχές για την έκδοσή του.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΜπανγκόκ Δημοσίευση
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/