Το Υπουργείο Τουρισμού λέει ότι η Pattaya είναι μέρος της εξέτασης των νόμιμων ωρών κλεισίματος στις 4 π.μ., εκστασιασμένοι οι ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων

Πατάγια-

Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης επιβεβαίωσε ότι παρόλο που η Pattaya έμεινε εκτός του κειμένου της αρχικής ανακοίνωσης χθες από τον νέο υπουργό Τουρισμού Pipat Ratchakitprakarn και τον κυβερνήτη TAT Yuthasak Supasorn, η Pattaya πράγματι περιλαμβάνεται στην εξέταση για τις νόμιμες ώρες κλεισίματος στις 4 π.μ. για τα μπαρ και νυχτερινή ζωή. Στην πραγματικότητα, είναι ο κύριος τομέας που εξετάζεται για την αλλαγή.

Άλλες τοποθεσίες που εξετάζονται για καθυστερημένες ώρες κλεισίματος είναι το Silom στην Μπανγκόκ, το Patong στο Πουκέτ και το Ao Nang στο Krabi.

Αναφέραμε χθες εδώ στο The Pattaya News ότι ο υπουργός Τουρισμού ζητούσε έγκριση από συναδέλφους του υπουργικού συμβουλίου και υπουργούς για την προσαρμογή των νόμιμων ωρών κλεισίματος στα τουριστικά hotspot.

Η επίσημη νόμιμη ώρα κλεισίματος στις περισσότερες περιοχές (αν και δεν επιβάλλεται συχνά στην Πατάγια) είναι από τα μεσάνυχτα έως τις 2:00 π.μ.

Η προτεινόμενη αλλαγή θα καταστήσει νόμιμη τα μπαρ, τα gogo και τα νυχτερινά κέντρα να παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 4:00 π.μ. χωρίς καμία πιθανότητα νομικών επιπτώσεων ή προβλημάτων στην Πατάγια.

Η Amporn Kaewsaeng, η οποία λέει ότι εκπροσωπεί μια ομάδα επιφανών τοπικών ιδιοκτητών νυχτερινής διασκέδασης της Ταϊλάνδης, πήρε συνέντευξη από το 77kaoded και δήλωσε ότι αυτή και άλλοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ήταν «εκστασιασμένοι» με αυτά τα νέα και αισιόδοξοι. Η ίδια δήλωσε στον Τύπο ότι πιστεύει ότι αυτό θα βοηθήσει τον τουρισμό.

Ο κ. Supasorn θα επισκεφθεί προσωπικά την Pattaya αυτό το προσεχές Σάββατο για να συζητήσει την πρόταση με εξέχοντες τοπικούς ιδιοκτήτες επιχειρήσεων νυχτερινής διασκέδασης.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/