Ο ύποπτος συνελήφθη αφού έκλεψε χρήματα στο νυχτερινό κλαμπ της Πατάγια

Συνελήφθη ο ύποπτος αφού έκλεψε χρήματα στο νυχτερινό κλαμπ της Πατάγια-

Πατάγια -


Μια γυναίκα ύποπτη συνελήφθη αφού έκλεψε χρήματα από μια άλλη γυναίκα σε ένα δημοφιλές νυχτερινό κέντρο στην Pattaya Walking Street νωρίς σήμερα το πρωί.

Ο 22χρονος Penpisut Rinthongma ανέφερε το περιστατικό στην τοπική αστυνομία, η οποία στη συνέχεια εξέτασε το βίντεο του CCTV. Είπε στην αστυνομία ότι ο ύποπτος της είχε κλέψει περισσότερα από 20,000 μπατ καθώς και εκατό δολάρια ΗΠΑ.

Η αστυνομία πήγε στο νυχτερινό κέντρο όπου οι φρουροί του νυχτερινού κέντρου είχαν συλλάβει τον ύποπτο. Ο ύποπτος είναι ο 35χρονος Nongyao Laethaisong. Βρέθηκε με 9,580 μπατ και 100 δολάρια ΗΠΑ σε μετρητά. Είναι άγνωστη η διαφορά μεταξύ του ποσού που φέρεται να κλαπεί και του ποσού που βρέθηκε.

Η κυρία Penpisut είπε στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο με τις φίλες της και είχε πολύ κόσμο. Ζήτησαν από τον ύποπτο να καθίσει στο τραπέζι της και ο ύποπτος συμφώνησε.

Όταν η κυρία Penpisut γύρισε πίσω στο τραπέζι αφού χόρεψε, διαπίστωσε ότι η τσάντα της ήταν ανοιχτή. Τα χρήματά της έλειπαν και ο ύποπτος είχε φύγει. Αμέσως ανέφερε το θέμα στους φύλακες του νυχτερινού κέντρου που εντόπισαν και συνέλαβαν τον ύποπτο.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για περαιτέρω νομικές ενέργειες. Ο ύποπτος συνελήφθη και φέρεται να παραδέχτηκε την κλοπή.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/