Καταζητούμενος Άγγλος συνελήφθη στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη με βίζα παράτασης διαμονής και ύποπτες διασυνδέσεις με τον ύποπτο της Πατάγια σύμφωνα με την αστυνομία του Banglamung

Καταζητούμενος Άγγλος συνελήφθη στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη με βίζα παράτασης και ύποπτες διασυνδέσεις με έναν ύποπτο στην Πατάγια σύμφωνα με την αστυνομία του Banglamung

Maha Sarakam -
Ένας καταζητούμενος Άγγλος συνελήφθη στο Maha Sarakam (Βορειοανατολικά της Ταϊλάνδης) για παραμονή και για ύποπτες διασυνδέσεις με τον Luke Michael Timmins, ο οποίος συνελήφθη στην Πατάγια ως ύποπτος για ναρκωτικά σύμφωνα με την αστυνομία του Banglamung.

Δύο διαφορετικές ομάδες αξιωματικών συνέλαβαν τον 29χρονο Άγγλο υπήκοο Daniel Hilton Wood στο Maha Sarakam ενώ ταυτόχρονα συνέλαβαν τον Luke Michael Timmins στην Pattaya.

Είχε μείνει στην Πατάγια, αλλά φέρεται να ήταν σε μια εκδρομή σε ναό με την Ταϊλανδή σύζυγό του στο Μάχα Σαρακάμ. Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν παράνομα αντικείμενα με τον Ντάνιελ, αλλά παραμένει στην Ταϊλάνδη.

Σε αυτό το στάδιο, αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράταση διαμονής στο βασίλειο. Η αστυνομία λέει ότι βρισκόταν σε παραμονή από τον Οκτώβριο του 2016.

Ο Ντάνιελ φέρεται να είχε γλιτώσει από ένταλμα σύλληψης για παράνομη κατοχή ναρκωτικών στην Αγγλία. Είχε μπει στην Ταϊλάνδη και παντρεύτηκε μια Ταϊλανδή σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στη διπλή επιδρομή ισχυρίζονται ότι ο Ντάνιελ και ο Λουκ είναι στενοί φίλοι.

Ο Daniel και ο Luke συνδέονται με τον Adrian Matthews ή Adrian LeCa, ο οποίος ήταν πρόεδρος της συμμορίας Pattaya Bandidos MC σύμφωνα με την αστυνομία.

Πριν από δύο χρόνια, ο Adrian συνελήφθη από αστυνομικούς της Νέας Ζηλανδίας. Βρέθηκε με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (Ya ice) αξίας 17 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/