Καταζητούμενος Άγγλος ύποπτος ναρκωτικών συνελήφθη στο Bang Lamung

Bang Lamung -
Ένας καταζητούμενος Άγγλος ύποπτος για ναρκωτικά συνελήφθη στο Nongprue.

Επικεφαλής της σύλληψης ήταν ο συνταγματάρχης Dunlayaphat Techaphonchayasin από το Κέντρο Διαχείρισης Ναρκωτικών Ελέγχου της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, μαζί με αξιωματικούς μετανάστευσης Chonburi, την τουριστική αστυνομία της Pattaya και την αστυνομία Nongprue.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 28χρονο Luke Michael Timmins, Βρετανό υπήκοο σε ένα σπίτι στο Nongprue.

Η σύλληψη έγινε μετά από ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί από το Υπουργείο Δικαιοσύνης στην Αγγλία για παράνομη κατοχή ναρκωτικών. Ο Λουκ παραδέχτηκε ότι είναι το πρόσωπο στο ένταλμα σύλληψης. Μια αναζήτηση του ονόματός του δείχνει ότι είναι ένας από τους πιο καταζητούμενους φυγάδες στην περιοχή του Πλίμουθ.

https://crimestoppers-uk.org/give-information/most-wanted/appeal?ID=49838

Η αστυνομία κατέσχεσε 3.71 γραμμάρια κοκαΐνης μέσα σε μια τσάντα με την Τσέρμαν Κετσάνα που είναι η κοπέλα του Λουκ μέσα στο σπίτι. Η αστυνομία δήλωσε επίσης στον Τύπο ότι εντόπισε 1.11 γραμμάρια κοκαΐνης μέσα στο σπίτι.

Το τεστ ούρων τους έδειξε θετικό με κοκαΐνη, δήλωσε η αστυνομία. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 2.

Η αστυνομία διαπίστωσε επίσης ότι ο Λουκ και η πρώην Ταϊλανδή σύζυγός του διαχειρίζονταν μια επιχείρηση ακινήτων και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Ο Λουκ είναι γιος του 46χρονου Μάικλ Τίμινς που αναφέρθηκε ως γνωστός έμπορος ναρκωτικών στην Αγγλία. Ο Μάικλ ήταν στη φυλακή για έξι χρόνια. Έχει ήδη αποφυλακιστεί.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/