Ο υπουργός Τουρισμού θέλει να παρατείνει τις ώρες κλεισίματος των μπαρ σε ορισμένα τουριστικά σημεία

Ο υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού Phiphat Ratchakitprakarn πρότεινε να επιτραπεί στα μπαρ και στις παμπ σε ορισμένους τουριστικούς προορισμούς να παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 4 το πρωί για να προσελκύσουν ξένους τουρίστες να ξοδέψουν περισσότερα.

Ο Phiphat είπε ότι θα συζητήσει τις ιδέες του για την τόνωση του τουρισμού νυχτερινής διασκέδασης με τον Πρωθυπουργό Στρατηγό Prayut Chan-o-cha και άλλους υπουργούς. 

Η ώρα κλεισίματος για τις παμπ και τα μπαρ είναι στις 2 π.μ. στα περισσότερα τουριστικά σημεία. Σε ορισμένες περιοχές είναι ήδη μεσάνυχτα. Τεχνικά, σημειώνει το The Pattaya News, οι ώρες στην Πατάγια διαφέρουν ανάλογα με το αν ένα μπαρ ή κλαμπ βρίσκεται σε ζώνη ψυχαγωγίας.

Ο Phiphat είπε ότι πίστευε ότι εάν το κλείσιμο παραταθεί στις 4 το πρωί, οι τουρίστες θα ξοδέψουν 25 τοις εκατό περισσότερο για φαγητό και ποτό.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι η πρόταση δεν ισχύει για όλες τις περιοχές, αλλά θα καλύπτει τόσο δημοφιλή τουριστικά σημεία όπως η ζώνη νυχτερινής ζωής Silom στην Μπανγκόκ, η Πατόνγκ στο Πουκέτ, το Άο Νανγκ στο Κράμπι και το Κο Σαμούι στο Σουράτ Τάνι. Η Pattaya δεν ονομάστηκε για τα μεταγενέστερα κλεισίματα, σημειώνει το The Pattaya News.

Επισήμως, η Pattaya υποτίθεται ότι τηρεί τις εθνικές ώρες κλεισίματος μεταξύ των μεσάνυχτα έως τις 2 π.μ., αλλά ανεπίσημα πολλά μέρη μόλις ξεκινούν τότε αλλά είναι ευρέως ανεκτά.

Είπε ότι 19.76 εκατομμύρια ξένοι τουρίστες επισκέφθηκαν την Ταϊλάνδη κατά το πρώτο εξάμηνο (Ιανουάριος έως Ιούνιος) φέτος, σημειώνοντας αύξηση 1.48 τοις εκατό σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Παρήγαγαν έσοδα 1.02 τρισεκατομμυρίων Bt για τη χώρα.

Άλλα υπουργεία, ωστόσο, πιστεύουν ότι αυτοί οι αριθμοί δεν μπορούν να είναι σωστοί και ότι ο τουρισμός είναι στην πραγματικότητα μειωμένος. Η πλειοψηφία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίζονται ότι αναφέρουν πολύ ήσυχες συνθήκες.

πηγή: https://www.nationthailand.com/news/30375022

Επεξεργασίες και συγκεκριμένες πληροφορίες Pattaya The Pattaya News. Φωτογραφία του Club Insomnia.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/