Κλέφτης κλέβει χρήματα από τη δωρεά του ναού από το μπαρ της Πατάγια

Κλέφτης κλέβει χρήματα από τη δωρεά του ναού από το μπαρ της Πατάγια

Πατάγια -
Ένας κλέφτης έκλεψε χρήματα από ένα δέντρο δωρεάς ναού σε ένα μπαρ στην παραλία Pattaya κοντά στο Soi 7 χθες το πρωί.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ, ο 54χρονος «Tae», είπε ότι ο ύποπτος εισέβαλε στο μπαρ στις 4:30 π.μ. Ο ύποπτος έκλεψε χρήματα δωρεάς για έναν ναό από ένα δέντρο.

Τα χρήματα είναι περίπου 1,000 μπατ, τα οποία δωρίστηκαν από το προσωπικό και τους τουρίστες που επρόκειτο να δοθούν στον ναό Chaimongkon.

Αρχικά δεν ανέφερε αυτό το περιστατικό στην αστυνομία, αλλά τώρα θέλει να προειδοποιήσει τους άλλους ιδιοκτήτες μπαρ να μην αφήνουν χρήματα στο μπαρ.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/