Το τμήμα ελέγχου ασθενειών της Ταϊλάνδης λέει ότι το άτμισμα προκαλεί καρκίνο και εγκεφαλική βλάβη, διπλασιάζεται η απαγόρευση

Η ημέρα που η Ταϊλάνδη απαγόρευσε το κάπνισμα κανονικών τσιγάρων στο σπίτι έρχεται να ισχυριστεί ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι πολύ κακό για εσάς.

Και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα σίγουρα δεν είναι ευπρόσδεκτα στην Ταϊλάνδη. 

Ο Δρ Khajorn Kaewjarat του Τμήματος Ελέγχου Νοσημάτων περιέγραψε τους λόγους για τους οποίους τα ηλεκτρονικά τσιγάρα απαγορεύονται 100% στην Ταϊλάνδη. 

Μιλούσε στα μέσα ενημέρωσης αφού το DPM και ο υπουργός Δημόσιας Υγείας Anutin Charnvirakul μίλησε για τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία των συσκευών, ειδικά για τα παιδιά και τους νέους. 

Ο Δρ Khajorn υποστήριξε τη σκληρή στάση του υπουργού λέγοντας ότι οι γεύσεις μπορεί να είναι ωραίες και να μυρίζουν γλυκά, αλλά ο ατμός εγκυμονεί μεγάλο κίνδυνο για τους χρήστες και τους κοντινούς ανθρώπους που εισπνέουν παθητικό καπνό. 

Τα επίπεδα νικοτίνης αυξάνονται στο αίμα και στα όργανα που οδηγούν σε αυξημένη λαχτάρα για το φάρμακο και επιπλοκές στην υγεία. 

Τελικά αυτό μπορεί να σημαίνει εγκεφαλική βλάβη και καρκίνο, ανέφερε η Bangkokbiznews.

Άλλες επιπλοκές της χρήσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι η αυξημένη αρτηριακή πίεση, ο αυξημένος καρδιακός ρυθμός και οι δυσμενείς αλλαγές στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. 

Η Bangkokbiznews αναφέρει ότι η ασφάλεια των ηλεκτρονικών τσιγάρων είναι αβέβαιη και οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις είναι άγνωστες. 

πηγή: Νέα της Μπανγκόκ Μπιζ και Thaivisa

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/