Τα μέσα ενημέρωσης και οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται για τα ταξί και τα λεωφορεία μπατ που εμποδίζουν την κυκλοφορία κοντά στη Walking Street

Η ένωση Τύπου της Πατάγια τράβηξε αυτό το βίντεο χθες το βράδυ για να επισημάνει τα προβλήματα με τα ταξί και τα λεωφορεία μπατ που σταματούν σε ζώνες χωρίς στάθμευση κοντά στο Walking Street για να φεύγουν και να περιμένουν τους επιβάτες.

Καθώς η περιοχή είναι υπό κατασκευή και μια λωρίδα είναι κλειστή για αποχετευτικό έργο, οι υπόλοιπες λωρίδες είναι περιορισμένες. Παρά τις πινακίδες και τις σημάνσεις που λένε στα ταξί να μην σταματούν σε αυτήν την περιοχή ακριβώς κοντά στην οδό Walking Street, τα οχήματα συνεχίζουν να το κάνουν, γεγονός που κάνει τον δρόμο να πηγαίνει στη μία λωρίδα και σημαντική εφεδρική κυκλοφορία.

Μετά από αρκετές καταγγελίες τραβήχτηκαν αυτό το βίντεο και οι φωτογραφίες και ελπίζουμε ότι οι αρμόδιοι οργανισμοί θα επιβάλουν τη στάθμευση, τη στάση και την αναμονή των επιβατών σε αυτή την πολυσύχναστη περιοχή.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/