Συνελήφθη ύποπτος ναρκωτικών στην Πατάγια με ναρκωτικά και χειροβομβίδα

Συνελήφθη ύποπτος ναρκωτικών στην Πατάγια με ναρκωτικά και χειροβομβίδα

Πατάγια -


Αυτό που αποκαλεί η τοπική αστυνομία ένας σημαντικός τοπικός έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη χθες στην Πατάγια με μαριχουάνα, φύλλα Kratom και χυμό και μια χειροβομβίδα.

Η αστυνομία της Πατάγια με επικεφαλής τον αναπληρωτή διοικητή της επαρχιακής αστυνομίας της Πατάγια συνταγματάρχη Phongphan Wongmaneethet και τον εν ενεργεία αρχηγό της αστυνομίας της πόλης Pattaya, αντισυνταγματάρχη Manot Wangsoosuek, συνέλαβε τον 34χρονο Sinrat 'Don' Phansri.

Η αστυνομία κατέσχεσε 20 μπουκάλια χυμό Kratom, 8 δεσμίδες φρέσκα φύλλα Kratom, 13.9 γραμμάρια αποξηραμένο Kratom, 124 γραμμάρια μαριχουάνας και μια χειροβομβίδα.

Η σύλληψη έγινε μετά από ενημέρωση της αστυνομίας ότι ο ύποπτος πουλούσε ναρκωτικά σε τουρίστες στο Walking Street τις βραδινές ώρες.

Μετά την έρευνα, η αστυνομία τον συνέλαβε στο Walking Street. Η αστυνομία βρήκε ναρκωτικά στο φορτηγό του και στο σπίτι του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή και παραγωγή ναρκωτικών ουσιών κατηγορίας 5 με πρόθεση πώλησης και παράνομη κατοχή χειροβομβίδας.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/