Οδηγός μοτοσικλέτας σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με SUV στο Banglamung

Οδηγός μοτοσικλέτας σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με SUV στο Banglamung

Μπανγκλαμούνγκ -
Ένας οδηγός μοτοσικλέτας της Μιανμάρ (Saleng) σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με ένα SUV στη Naklua χθες.

Ο λοχαγός Jinda Dermphan της αστυνομίας του Banglamung ειδοποιήθηκε για ένα ατύχημα στην οδό Sawang Fa Soi 2 στις 4:00 π.μ.

Η αστυνομία και οι εργάτες διάσωσης Sawang Boriboon Thammasatan έφτασαν στο σημείο για να βρουν μια κατεστραμμένη μοτοσικλέτα στο δρόμο.

Σε κοντινή απόσταση, βρήκαν το πτώμα ενός άνδρα που αργότερα αναγνωρίστηκε ως 25χρονος υπήκοος της Μιανμάρ. Η σορός του μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Το κατεστραμμένο SUV βρέθηκε κοντά με τον οδηγό, τον 26χρονο Tanaphon Tiraratchailert, να περιμένει την αστυνομία στο σημείο.

Μάρτυρες είπαν στο The Pattaya News ότι το SUV ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκε με το πίσω μέρος της μοτοσικλέτας.

Ωστόσο, η αστυνομία του Banglamung συνεχίζει την έρευνά της ελέγχοντας πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης σε κοντινή απόσταση για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/