Η Pattaya θα διοργανώσει το Dolphin run για φιλανθρωπικό σκοπό στην παραλία

Η Pattaya θα διοργανώσει το Dolphin run για φιλανθρωπικό σκοπό στην παραλία

Πατάγια -


Ο φιλανθρωπικός αγώνας του YWCA Bangkok-Pattaya Center πρόκειται να διεξαχθεί στην παραλία Jomtien στις 8 Σεπτεμβρίου 2019.

Η Πρόεδρος του Κέντρου YWCA Bangkok-Pattaya, κα Praichit Jaetapai, είπε στο The Pattaya News ότι προετοιμάζουν την εκδήλωση που είναι πλέον έτοιμη κατά 80%.

Τα χρήματα από την εκδήλωση θα δοθούν σε φτωχούς ανθρώπους της κοινότητας και για την υποστήριξη δραστηριοτήτων της YWCA.

Όλα τα εισιτήρια των συμμετεχόντων έχουν εξαντληθεί. Ωστόσο, οι άνθρωποι μπορούν επίσης να κάνουν δωρεές για το Νοσοκομείο Queen Sirikit αγοράζοντας θεματικά δελφίνια (πολυλειτουργικά καλύμματα κεφαλής).

Υπάρχουν μόνο 2,000 λάτρεις που είναι διαθέσιμοι για αγορά και μπορούν να βρεθούν στη σελίδα στο Facebook «Loma run for charity on the beach 2019».

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/