Η αστυνομία ψάχνει για άρπαγα χρυσού Banglamung

Η αστυνομία ψάχνει για άρπαγα χρυσού Banglamung

Μπανγκλαμούνγκ -
Ένας ύποπτος άρπαξε ένα χρυσό κολιέ από ένα ζευγάρι από την Ταϊλάνδη που αγόραζε φρούτα κοντά στην άκρη του δρόμου στο Nongprue χθες, 16 Αυγούστου 2019.

Ο λοχαγός Chanchai Sanguansri της αστυνομίας Nongprue ειδοποιήθηκε για ένα περιστατικό στο Soi Chaiyapruek 2 στις 6.30 μ.μ.

Η αστυνομία και το The Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να βρουν το ζευγάρι από την Ταϊλάνδη σε εμφανή αγωνία. Ο 31χρονος Wuttichai Srisook είπε στην αστυνομία ότι ήταν με τη σύζυγό του και το παιδί τους σε μια μοτοσικλέτα και αγόραζαν φρούτα όταν συνέβη το περιστατικό.

Είχαν σταματήσει για να αγοράσουν φρούτα στην άκρη του δρόμου όταν ένας άνδρας ύποπτος, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι νεαρός Ταϊλανδός, σταμάτησε κοντά τους με το δικό του μηχανάκι.

Στη συνέχεια, ο ύποπτος άρπαξε ένα χρυσό κολιέ αξίας περίπου 20,000 μπατ από το ζευγάρι και απομακρύνθηκε με ταχύτητα.

Η αστυνομία αναζητά τον ύποπτο και εξετάζει το CCTV.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/