Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά τρέχοντας από το κόκκινο φως της Pattaya

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά τρέχοντας από το κόκκινο φως της Pattaya

Πατάγια -
Ένας άνδρας οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά αφού πέρασε από ένα κόκκινο φως και συγκρούστηκε με ένα σεντάν σήμερα το πρωί στη Βόρεια Πατάγια.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya και το The Pattaya News ειδοποιήθηκαν για ένα ατύχημα στις 7 π.μ. στη διασταύρωση Parinya στην οδό Sai 3.

Εργάτες διάσωσης Sawang Boriboon Thammasathan έφτασαν στο σημείο για να βρουν μια κατεστραμμένη μοτοσικλέτα που είχε προσκρούσει σε ένα σεντάν.

Ο οδηγός σεντάν, ο 39χρονος Wichai Koram, περίμενε την αστυνομία στο σημείο και δεν τραυματίστηκε.

Ο οδηγός μοτοσικλέτας, η 24χρονη Kittithat Thongtam, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Banglamung.

Ο οδηγός του σεντάν είπε στο The Pattaya News «Περνούσα τη διασταύρωση με το πράσινο φως, η μοτοσικλέτα έπεσε στη συνέχεια στο σεντάν μου».

Η αστυνομία ελέγχει πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης σε κοντινή απόσταση για να επαληθεύσει την πλευρά του στην ιστορία, αλλά πιστεύει ότι αυτή τη στιγμή είναι σωστή.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/