Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πρόσκρουση σε προστατευτικό κιγκλίδωμα στην υπερυψωμένη διάβαση στην Πατάγια

Πατάγια -


Μια γυναίκα οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πρόσκρουση σε προστατευτικό κιγκλίδωμα σε τοπική υπερυψωμένη διάβαση νωρίς σήμερα το πρωί.

Οι εργαζόμενοι διάσωσης Sawang Boriboon ειδοποιήθηκαν για ένα ατύχημα στις 6:30 π.μ. στην αερογέφυρα Sai 7, Chonburi, με κατεύθυνση νότια στη Βόρεια Πατάγια.

Στο σημείο βρήκαν κατεστραμμένο μηχανάκι. Σε κοντινή απόσταση, βρήκαν τον τραυματία, τον 33χρονο Rommanee Chuanyoo.

Ήταν αναίσθητη και είχε έντονη αιμορραγία. Έσπασε και το χέρι της. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο όπου αναρρώνει.

Η αστυνομία της εθνικής οδού της Πατάγια συνεχίζει τις έρευνες για να βρει τα αίτια του δυστυχήματος.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/