Δύο τραυματίες σε ατύχημα με μοτοσικλέτα που σχετίζεται με οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στην Πατάγια

Δύο τραυματίες σε ατύχημα με μοτοσικλέτα που οδηγούσε σε κατάσταση μέθης στην Πατάγια

Πατάγια-

Ένας μεθυσμένος οδηγός μοτοσικλέτας και ένας δεύτερος, νηφάλιος, οδηγός τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση στην Πατάγια νωρίς σήμερα το πρωί, 16 Αυγούστου 2019.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για ένα περιστατικό στις 4:20 π.μ. στην οδό Pattaya Sai 2 στην κεντρική Pattaya.

Η αστυνομία, το The Pattaya News και τα σωστικά συνεργεία Sawang Boriboon έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν μια κατεστραμμένη μοτοσικλέτα στο δρόμο. Σε κοντινή απόσταση, βρήκαν τον 29χρονο κ. Arnon Sanejan ο οποίος ήταν βαριά μεθυσμένος και είχε υποστεί ελαφρά τραύματα.

Κοντά βρισκόταν η 50χρονη κυρία Ruechakorn Chockboworn, η οποία είχε επίσης τραυματιστεί αρκετά. Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο.

Η κα Ruecahkorn είπε στο The Pattaya news ότι ο κ. Sanejan οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα συγκρούστηκε με το πίσω μέρος της μοτοσικλέτας της.

 

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες ενώ ο οδηγός σε κατάσταση μέθης αντιμετωπίζει περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/