Ο τραγουδιστής Gerard Joling κρατήθηκε για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στην Πατάγια από την αστυνομία για θέμα ατμού

Πατάγια-

Ο Gerard Joling, ένας γνωστός 59χρονος Ολλανδός τραγουδιστής κρατήθηκε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα πρόσφατα εξαιτίας ενός από τα ηλεκτρονικά τσιγάρα του soundman του, αναφέρουν ο De Telegraaf και ο ίδιος ο κ. Joling.

Ο τραγουδιστής δήλωσε ότι παρενέβη στο ποσό του προστίμου που έπρεπε να πληρώσει ο soundman του, μετά το οποίο οι υπάλληλοι αποφάσισαν να τον κρατήσουν.

είπε η τραγουδίστρια De Telegraaf πώς αυτός και κάποιο από το προσωπικό του, συμπεριλαμβανομένου του εν λόγω ηχολήπτη, βγήκαν στην πόλη μετά από μια παράσταση στην Πατάγια της Ταϊλάνδης.

Ο ηχολήπτης του πλησίασαν δύο αστυνομικοί την ώρα που άτμιζε στο Walking Street, οι οποίοι του επεσήμαναν ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο που είχε μαζί του απαγορεύεται στην Ταϊλάνδη. Στη συνέχεια, όλη η ομάδα έπρεπε να πάει στο αστυνομικό τμήμα της Soi 9.

«Ο ηχολήπτης μου κλείστηκε αμέσως σε ένα γυάλινο δωμάτιο και του είπαν ότι θα μπορούσε να καταδικαστεί σε πέντε χρόνια φυλάκιση εάν δεν καταβληθούν αμέσως 900 ευρώ (30,000 μπατ). Αυτό μου φαινόταν γελοίο και γι' αυτό άρχισα να ασχολούμαι, αλλά ομολογώ ότι δεν έπρεπε να το κάνω, καθώς δεν γνώριζα τη σοβαρότητα των νόμων για το άτμισμα στην Ταϊλάνδη.» δήλωσε ο κ. Τζόλινγκ.

Ο 59χρονος τραγουδιστής σοκαρίστηκε όταν και αυτός κρατήθηκε και αποφάσισε να πληρώσει το ποσό ούτως ή άλλως. «Νομίζω ότι θα ήταν καλό να προειδοποιήσουμε τους ανθρώπους που πηγαίνουν στην Ταϊλάνδη ότι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να σας φέρει σε σοβαρό πρόβλημα. Τουλάχιστον σοκαριστήκαμε».

Παρά αυτή την κακή εμπειρία, ο Joling εξακολουθεί να είναι οπαδός της Ταϊλάνδης. «Πέρασα υπέροχα εκεί και τα έχω περάσει σε αυτή τη χώρα στο παρελθόν. Απλώς δεν γνώριζα το νόμο

Η Pattaya News σημειώνει ότι η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης υπενθυμίζει συχνά και συχνά σε επισκέπτες και τουρίστες τους νόμους για το άτμισμα στην Ταϊλάνδη, οι οποίοι είναι από τους αυστηρότερους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉDe Telegraff
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/