Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο χρηματικών ανταμοιβών για την αναφορά αγώνων μοτοσικλετών

Μπανγκόκ-

Θέλετε να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα;

Ένας εκπρόσωπος της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης λέει ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσφέρουν χρηματικές ανταμοιβές για οποιονδήποτε παρέχει πληροφορίες που οδηγούν στη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται στην προώθηση ή τη συμμετοχή αγώνων μοτοσυκλετών σε δημόσιους δρόμους και αυτοκινητόδρομους.

Η Matichon Online ανέφερε την προσφορά χθες, 16 Αυγούστου 2019.

Η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης συζητά τις νομικές συνέπειες σχετικά με την προσφορά ανταμοιβών σε μετρητά για πληροφορίες σχετικά με τους παράνομους αγώνες μοτοσικλετών και μοτοσικλετών, αλλά στοχεύει να τις εφαρμόσει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η αστυνομία λέει ότι η ταυτότητα οποιουδήποτε παρέχει πληροφορίες για παράνομους δρομείς μοτοσυκλετών θα παραμείνει ανώνυμη.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉMatichon Online
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/