Η τοπική αστυνομία επιθεωρεί ιαπωνικού τύπου μπαρ οικοδέσποινας, δεν βρέθηκε τίποτα παράνομο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Αστυνομία της Σρι Ράτσα

Σρι Ράτσα –


Οι αξιωματούχοι της Σρι Ράτσα επιθεώρησαν τοπικά ιαπωνικά μπαρ οικοδέσποινας χθες το βράδυ, όπου δεν βρέθηκε τίποτα παράνομο.

Η αστυνομία της Σρι Ράτσα ανέφερε μέσω των καναλιών της στα ταϊλανδέζικα μέσα ενημέρωσης ότι στις 7:30 μ.μ. χθες το βράδυ, αξιωματούχοι με επικεφαλής τον αρχηγό της αστυνομίας της Σρι Ράτσα, συνταγματάρχη Jakkaphan Kittisiriphonkun, μαζί με αξιωματικούς της περιφέρειας της Σρι Ράτσα, σφράγισαν έξι από τη Σρι Ράτσα Νακόν Σόι για επιθεώρηση στα μπαρ της Ιαπωνικής οικοδέσποινας.

Οι αξιωματικοί έλεγξαν όλες τις ηλικίες του προσωπικού και τα ούρα τους εξετάστηκαν για ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι όλο το προσωπικό του είναι άνω των 18 ετών. Σε κανέναν από αυτούς δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στις εξετάσεις. Οι αξιωματικοί ήταν ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα και ότι οι φραγμοί ακολουθούν το νόμο.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/